Data: 2004-01-20 22:01:53
Temat: Wareniki (was: Re: Czy pyzy mo?nanadziac surowym mielonym? )
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <1074623388.3363.28.camel@cosmos>,
m...@p...onet.pl (Kot) wrote:
> On Tue, 2004-01-20 at 12:06, Medea wrote:
> > Pytanie jak w temacie. KupiA!=am juA? mielone miA?so i nie wiem, czy dobrze
> > zrobiA!=am. Nie stanie siA? z tymi pyzami nic zA!=ego?
> > Tylko na mnie nie krzyczcie, nie dziaA!=a mi przeglA?darka i nie mogA?
> > poszukaA?
> > w goglach, a sprawa pilna.
> > Z gA"ry dziA?ki
> > Ewa
>
> Bardzo dobre sa wareniki - rosyjskie pierozki z wolowina. Musza byc
> bardzo malutkie, bo inaczej ciasto sie rozgotuje, a mieso jeszcze w
> srodku surowe.
>
Jak si? daje TAKI przepis, i to jeszce o ile pami?tam na potraw?, ktora
si? dotad na naszej liEcie nie pojawi?a, to wypada przynajmniej zmienic
temat!
W?adys?aw
|