| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: Jan Werbiński <j...@j...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Wypiek chleba - do czego służą poszczególne składniki i jak nimi manipulować? Date: Mon, 26 Jan 2009 22:04:03 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 22 Message-ID: <gll90f$j94$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: emo34.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1233004367 19748 83.15.174.34 (26 Jan 2009 21:12:47 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 26 Jan 2009 21:12:47 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 X-Antivirus: avast! (VPS 090126-0, 2009-01-26), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319289 Ukryj nagłówki Zatem wypiekam chleb. Na drożdżach lub zakwasie. | |
Zobacz także