| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.nask.pl!ne ws.nask.org.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!n ews.tpi.pl!not-for-mail From: Księżniczka Telimena (gsk) <c...@W...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: dlaczego mięso trzeba rozmrozić? Date: Thu, 18 Oct 2007 13:44:53 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 4 Message-ID: <ff7h9u$sl3$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bxu226.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1192708222 29347 83.30.14.226 (18 Oct 2007 11:50:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Oct 2007 11:50:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304080 Ukryj nagłówki Dlaczego przed gotowaniem np. rosołu mięso powinno być rozmrożone? | |
Zobacz także