Data: 2003-01-15 14:52:12
Temat: moja lazania + faworki pytanie
Od: "wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Luudzie, zaraz mi jezyk do tylka ucieknie :-} Wlasnie wsadzilam widelec do
naczynia zaroodpornego podkrasc troche sosu beszamelowego, bo glodna jestem
jak wilk, a tu jeszcze 15 minut musze czekac na konsumpcje mojej lazanii.
I pytanie wlasciwe:
kolezanka podala mi przepis na faworki pekate. Zawiera on 2 lyzeczki proszku
do pieczenia + jak zwykle maka, jajka, smietana, tluszcz i cukier.
Czy ktos z Was ma doswiadczenia jakies z takimi faworkami na proszku? Czego
wlasciwie mam sie spodziewac? Ze beda puchate i podobne do oponek albo do
tych grubasnych faworkow smazonych i sprzedawanych w cukierniach na sztuki??
pozdrawiam glodna jak wilk
wkn z lazania w piecu
|