następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net. pl!news.glorb.com!news-out.readnews.com!transit3.readnews.com!nx02.iad01.newsho sting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!un t-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Date: Mon, 14 Oct 2013 21:23:26 +0200 From: Krycha <k...@p...onet.pl> Reply-To: k...@p...onet.p User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20130801 Thunderbird/17.0.8 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: ocet winny mętny Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Antivirus: avast! (VPS 131014-0, 2013-10-14), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Lines: 11 Message-ID: <525c44a0$0$32690$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 195.117.41.166 X-Trace: 1381778592 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 32690 195.117.41.166:1706 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:352813 Ukryj nagłówki Zrobiłam ocet winny ze skórek i gniazd nasiennych jabłek oraz pigwy. |
Zobacz także