następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!feeds.phibee-telecom.net!zen.net.uk!dedekin d.zen.co.uk!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.new s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Date: Sun, 30 Sep 2012 15:35:49 +0200 From: Bbjk <b...@g...comspam> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:15.0) Gecko/20120907 Thunderbird/15.0.1 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: orzechy włoskie Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 4 Message-ID: <50684ac2$0$1227$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.25.100.2 X-Trace: 1349012162 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 1227 83.25.100.2:55249 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:348688 Ukryj nagłówki Dostałam z 15 kg, dość świeżych orzechów, czy lepiej je przechowywać w |
Zobacz także