Data: 2003-04-12 13:32:47
Temat: [pizza] no i niezbyt sie udała ;-)
Od: "*madzik*" <b...@b...op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zrobilam po raz pierwszy w domu.
Od gory wygladala super (sos, szynka, kukurydza, zielona papryka, ser), po p
rostu bosko :-).
Juz wiem, ze mieszanka maki zytniej i pszennej nie jest dobra, oraz ze musze
dac ciensza warstwa ciasta pod skladniki. Czas pieczenia na 200 stopni ok.2
0-25 min.
Jakies inne cenne uwagi? Za ktore z gory oczywiscie dziekuje :-)
Co innego moglam zle zrobic?
(ciasto: 50dkg maki, 5 dkg drozdzy rozpuszczonych w szklance cieplej wody, 5
lyzek oliwy - uroslo jak trzeba przed pieczeniem, ladne bylo drozdzowe.... t
ylko cos nie za dobre w smaku po upieczeniu ;-). Przepis z Biblioteczki Pora
dnika Domowego)
--
***cieplutko pozdrawia Magda***
Pamiętaj o głodnych dzieciach: http://www.pajacyk.pl
To proste! Archiwum grupy: http://www.google.com/advanced_group_search?hl=pl
Strona grupy i FAQ: http://www.kuchenna.host.sk
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|