następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail From: medea <x...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: A' propos bobu Date: Wed, 25 Jul 2012 15:15:24 +0200 Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski Lines: 8 Message-ID: <juorha$1oa$5@news.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: bda127.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.icm.edu.pl 1343222122 1802 83.27.242.127 (25 Jul 2012 13:15:22 GMT) X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Jul 2012 13:15:22 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:14.0) Gecko/20120713 Thunderbird/14.0 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347460 Ukryj nagłówki Obieracie go z tej skórzastej skóry przed gotowaniem czy po? |
Zobacz także