Data: 2012-07-25 15:11:10
Temat: Re: A' propos bobu
Od: "Justyna Vicky S." <v...@t...poczta.bez.gazeta.tego.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:juorha$1oa$5@news.icm.edu.pl...
> Obieracie go z tej skórzastej skóry przed gotowaniem czy po?
>
> Przepraszam za głupie pytanie, ale nigdy nie gotowałam bobu. Po ugotowaniu
> ta skóra jest nadal twarda. Z niektórych ziaren środki wyskakują
> elegancko, ale niektóre się po prostu miażdżą i nie wygląda to za dobrze.
>
Ja gotuję go zawsze w skórkach. I uwielbiam taki gorący bób :) Ostatnio
wciągnęłam sama pół kilo. Chyba muszę znowu kupić, bo mi smaka narobiłaś :)
--
Justyna Vicky S.
|