Data: 2012-07-25 16:30:44
Temat: Re: A' propos bobu
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 25 Jul 2012 17:36:43 +0200, Justyna Vicky S. napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:1pnd4a6rr80zm.1dbrsl22nhjau$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 25 Jul 2012 17:11:10 +0200, Justyna Vicky S. napisał(a):
>>
>>> Ostatnio
>>> wciągnęłam sama pół kilo.
>>
>> Co tak mało? ja tam wcinam jednorazowo ok. kilograma, bo nie potrafię
>> przestać. No wiec staram się rzadko kupowac bób.
>> :-)
>
> BTW ogórki do diabelskich obierasz czy kjroisz nieobrane? Przymierzam się
> właśnie do nich :)
Nie obieram - dlatego muszą być młode, nie mogą być z dużymi ziarnami, bo
takie "ziarniaki" mają grubą skórę, która w occoe dodatkowo twardnieje.
Zrobiłam parę słoików z obranymi ogórkami - no i to zupelnie nie to, cała
chrupkość, którą daj mloda skórka, znikła.
--
XL
|