Data: 2004-02-26 23:27:02
Temat: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Przemo [Prez]" <p...@W...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Niby żadna filozofia - wziąć kawał ptaka, obtoczyć w panierce
(własnej roboty albo wcześniej nabytej) i wrzucić na patelnię
z tłuszczem. A jednak - te własne, domowe, nie umywają się
nawet do piersi kurczaka serwowanych w restauracjach.
Ba, nawet w Pizza Hut zdarzyło mi się ostatnio wciąć filecik
jak marzenie.
Jak zatem przygotować takie danie, żeby był to mięciutki,
bardzo soczysty, rozpływający się w ustach filet z piersi,
nie zaś średniej miękkości kawał mięcha do zapchania żołądka?
--
Pozdrawiam,
Przemo [Prez] :: Xbox Live! GamerTag: Prezzz
"If people from Poland are called Poles,
shouldn't people from Holland be called Holes?"
|