| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: "artustas" <a...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Karp Date: Sat, 1 Nov 2014 23:23:21 +0100 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 13 Message-ID: <m33mgo$bed$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 159-205-250-116.adsl.inetia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1414880600 11725 159.205.250.116 (1 Nov 2014 22:23:20 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 1 Nov 2014 22:23:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Importance: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3508.1109 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3508.1109 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:358670 Ukryj nagłówki Wczoraj, dostałem 3 szt. Karpia żywego, oprawiłem, pokroiłem 2 szt. na | |
Zobacz także