Data: 2014-11-06 21:24:45
Temat: Odp: Karmel
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:545a8a7a$0$18080$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2014-11-05 12:18, XL pisze:
>
>> spsiały - tylko Tescoma (mi) pozostała do kupowania "w ciemno".
>
> Tescomy mam patelnię. Dobra, ale _ciężka_.
>
> Ewa
Hmm.. piszecie o Tescomie, wiec pozwole sobie skorzystac z okazji i zadac
pytanie tutaj, zamiast zakladac nowy watek (bo chyba nie "nowego watka"? :))
Ostatnio namietnie produkuje rozmaitego rodzaju wyroby miesne w szynkowarze.
Poniewaz moj szynkowar jest dosc wiekowy, postanowilam rozejrzec sie za
jakims nowszym (czyt. lepszym) egzemplarzem. Wpadl mi w oko katalog Tescomy,
ktora chyba jako jedyna ma w ofercie szynkowary plastikowe - wiekszosc firm
oferuje urzadzenia ze stali nierdzewnej (ja mam jeszcze aluminiowy, stad
plany wymiany :)).
Nie za bardzo jestem przekonana do poddawania miesa zamknietego w
plastikowej tubie, obrobce termicznej, ale z drugiej strony Tescoma cieszy
sie uznaniem - stad moje pytanie.
Moze ktos mial doswiadczenia z tym szynkowarem (posiada i uzywa), lub
slyszal opinie na jego temat? Glownie chodzi mi o to, czy z samym
urzadzeniem, pod wplywem temperatury nic sie nie dzieje niepokojacego, no i
oczywiscie czy mieso w nim "uwarzone" bedzie dorownywalo (przede wszystkim
smakiem i konsystencja) wyrobom ze "stalowcow'.
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com
|