Data: 2014-11-07 21:50:50
Temat: Re: Karmel
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 07 Nov 2014 21:35:59 +0100, Dariusz K. Ładziak napisał(a):
> milanowskie Krówki to
> kajmak i Irysy to kajmak - a ciut różne w konsystencji.
Aaaach, "Krówka Z Milanówka" Pomorski i Syn.... Niam! Jedyna prawdziwa!
Zadna tam "mordoklejka", tylko kruchutki mleczny przysmak, co najpierw
delikatnie pęka w ustach, a po chwili w drobinkach się na języku
rozpływa... Rozmarzyłam się - właśnie jestem po świeżej, tym razem
okołozaduszkowej, dostawie od rodzinki tamtejszej prosto od producenta -
dostawy są regularne i stałe, bo krówka od -stu lat nam smakuje tak samo
wspaniale! :-)
|