Data: 2015-02-16 21:46:27
Temat: Odp: Odp: Jaką patelnię lupić?
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1ahgu97rn564y$.4yvxlt4jp653.dlg@40tude.net...
> Dnia Mon, 16 Feb 2015 21:32:39 +0100, @ napisał(a):
>
>> Smakowo tez pewnie ciekawsze niz ryba na parze.
>
> Zależy, jaka ryba - np łosoś ewidentnie najlepszy jest gotowany na parze,
> bo smażony to już nie ta delikatność, robi się suchy.
Za lososiem niespecjalnie przepadam, wiec nie eksperymentuje z ta ryba,
natomiast poledwica z dorsza na parze to poezja smaku :) Jednak nie kazda
ryba przyrzadzona na parze jest dla mnie zjadliwa - "gorsze" gatunki
zdecydowanie wole w wersji smazonej.
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|