następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Orzechy włoskie. Date: Sat, 9 Jun 2012 11:00:06 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 4 Message-ID: <lmsr9d3lxp0p.1fpnbh45crf7t$.dlg@40tude.net> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: adup31.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1339232413 13150 79.185.253.31 (9 Jun 2012 09:00:13 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 9 Jun 2012 09:00:13 +0000 (UTC) X-User: ikselk User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:346574 Ukryj nagłówki Przypominam wątek; około 20 czerwca owoce nadają się na konfiturę: |
Zobacz także