następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go blin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt -spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: "rageofhonor" <w...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna? Date: Fri, 13 Oct 2017 15:57:38 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157 Lines: 5 Message-ID: <59e0c72e$0$647$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 89.64.53.103 X-Trace: 1507903278 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 647 89.64.53.103:19227 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378980 Ukryj nagłówki Ostatnio kupiłem papier ryżowy pewnej firmy i podczas smażenia sajgonek na |
Zobacz także