« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: busek <b...@p...wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Aceto Balsamico !!!! i śmietanowa pasta z łososia Date: Sat, 13 Jan 2001 23:32:08 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 26 Message-ID: <3...@p...wp.pl> References: <93pe05$9g2$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: po240.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 979428563 13546 213.76.110.240 (13 Jan 2001 23:29:23 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 13 Jan 2001 23:29:23 GMT X-Accept-Language: en X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (WinNT; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:40982 Ukryj nagłówki do lososia polesam sos na bazie jogurtu czosnku i cytryny (ew.koperek) |
Zobacz także