Data: 2001-01-13 22:32:08
Temat: Re: Aceto Balsamico !!!! i śmietanowa pasta z łososia
Od: busek <b...@p...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
do lososia polesam sos na bazie jogurtu czosnku i cytryny (ew.koperek)
jogurt zaprawic mocno wycisnietym czosnkiem, zagescic cytryna do konsystencji
kisielu ew.dodac siezy zielony koperk mozna jeszcze troszke popieprzyc
polecam tylko trzeba lubic zdecydowany smak
Morpheuss napisał(a):
> Hi
>
> Sprzedam dusze i trzy ważne organy za dwa przepisy!!!!!
>
> :))
>
> Pierwszy to pytanie o smaczne zastosowanie Aceto Balsamico. Jest butelka a
> nie ma pomysłów a boski płyn zmarnować się nie może.
>
> Druga prośba to wolny pomysł na łososia (np Norweskiego wędzonego na zimno)
> z makaronem . Jest pomysł niestety narazie wirtualny na połączenie makaronu
> z łososiem sosem śmietanowym ALE nie mam pojęcia jak mogło by to wyglądać.
>
> Wielkie THX za wszelką pomoc ]
>
> pozdrawiam Bartek
|