Data: 2012-04-14 19:02:15
Temat: Re: Autorski przepis na rosół
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Apr 2012 19:48:48 +0200, Paulinka napisał(a):
> Ikselka pisze:
>> Dnia Sat, 14 Apr 2012 19:11:39 +0200, Paulinka napisał(a):
>>
>>> (...)Autor prosił o autorski przepis, (...)
>>> Nie ma nic bardziej irytującego, niż ikselowe przemądrzałe uwagi,
>>
>>
>> I na tym się skup.
>
> Ziele angielskie do ROSOŁU??? - awżyciu. (by) XL
>
> No to może sama się skup.
>
>>> co do
>>> czyichś tradycji kulinarnych.
>>> Tym bardziej, że doświadczenia z jej kuchni regionalnej i w sumie dość
>>> siermiężnej
>>
>>
>> Spróbuj jej dorównać 333333-)
>
> Oczywiście gościłam Cię u siebie w domu nie jeden raz i znasz moją
> kuchnię od podszewki...
Skoro Ty znasz moją i jestes w stanie ją okreslić tak dokładnie (jako
siermiężną), to i ja tak samo znam Twoją, to chyba logiczne :->
> Wiesz co, daruj sobie, bo to nawet zabawne nie jest.
>
>>> są tylko jednym z miliona sposobów, a nie jedynie
>>> obowiązującym wzorcem.
>>
>> Vide tytuł wątku.
>> Hint: autorski.
>> Ikselowy.
>
> To się trzymaj swojego autorskiego przepisu i się odstosunkuj od innych.
Dlaczego traktujesz MÓJ przepis bez ziela itp jako przystosunkowywanie się?
--
XL wiosenna
|