Data: 2011-03-31 06:54:20
Temat: Re: Beef Jerky?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Misiek" <p...@o...pl> wrote in message
news:4d941611$0$2444$65785112@news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:lulr1p6yjn93.13ng0nucxnjg9.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 30 Mar 2011 14:51:49 +0200, Misiek napisał(a):
>>
>>> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:192f6miilamp.1sa9rywrhog65$.dlg@40tude.net...
>>>> Mam ochotę...
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=vcm0pBzsaiY&feature=r
elated
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=NcMDN6RbqsM&feature=r
elated
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=yUHsZckPJzU
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=eBn7_PH9gBU&NR=1
>>>> Ktoś robił?
>>>
>>> Suszona wolowina :-(
>>> Lepiej strogonofa zrobic, albo zjesc carpaccio :-)
>>
>> Potrzebuję wartościowej, bogatej w żelazo!!! przegryzki dla siebie, a
>> równocześnie mężowi chcę zrobić coś "męskiego" do wódeczki na wędkarskie
>> wyprawy - ma być smacznie, wygodnie, nietucząco i odżywczo, no i - lekko.
>> No i żebyśmy oboje byli zadowoleni :-)
>>
>> PS. Mąż właśnie (zamiast mnie) pojechał do miasta "zapolować" na dobrą
>> polędwicę u znajomych w hurtowni. Wieczorem nastawiam suszenie.
>
> Suszyc wolowine... Barbazynstwo. Toz to juz na prawde lepiej zrobic
> tatara, carpaccio, befsztyczka usmazyc...
> echhhh
Idzie wojna, pemikan na czarną godzinę.
|