Data: 2011-04-10 12:14:25
Temat: Re: Beef Jerky?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 10 Apr 2011 13:52:17 +0200, krys napisał(a):
> JaMyszka wrote:
>
>> On 10 Kwi, 13:27, Ikselka wrote:
>>> [...]
>>> Upsss. W lodówce wilgotnieje. Trza trzymać w papierowym opakowaniu
>>> (antykurzowość), poza lodówką...
>>
>> Jak trzymać poza lodówką, to może ten słoik ma sens? Bo papier jest
>> zżerany przez różne takie wielonóżki. Hmm... a pakowanie próżniowe?
>
> Na mój gust, to to powinno się trzymać tak, jak suszoną kiełbasę dawniej -
> na haku w spiżarni, czyli w chłodzie i w przewiewnym miejscu. Słoik odpada.
> J.
Chyba jednakn tak. I chyba folia i odsysanie powietrza też jednak odpada.
Może płocienny woreczek i hajda na haczyk w spiżarni?
|