Data: 2015-06-03 07:28:04
Temat: Re: Bigos z młodej kiszonej?
Od: bbjk <a...@b...cc>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-06-03 o 06:53, FEniks pisze:
>
> A resztę szczegółów podałam już w odpowiedzi do Jarka. Jestem otwarta na
> wszelkie sugestie (nawet jeśli nie będę chwilowo odpowiadać, bo niebawem
> na kilka dni znikam).
Strogonow GA to dobry pomysł, albo bogracz z kluseczkami, czy inny
gulasz, choć to kojarzy mi się bardziej jesiennie/zimowo.
Przyszły mi na myśl żeberka jagnięce z tymiankiem, ostatnio widziałam w
Lidlu jagnięcinę, w Biedzie chyba też stale bywa. Przystawka to
tarta/quiche ze szparagami? A na deser Pavlova, semifreddo, czy lody z
poziomkami i bezami?
--
B.
|