Data: 2015-06-03 10:37:43
Temat: Odp: Bigos z młodej kiszonej?
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "GalAnonim" <s...@s...pl> napisał w wiadomości
news:556e8b18$0$27508$65785112@news.neostrada.pl...
W dniu 03.06.2015 o 06:53, FEniks pisze:
> W dniu 2015-06-03 o 05:58, bbjk pisze:
>> W dniu 2015-06-02 o 21:57, FEniks pisze:
>>> Wiem, że to nie byłby tradycyjny polski bigos, ale pytanie - czy da się
>>> zrobić zjadliwą potrawę a' la bigos z młodej kapusty, czy raczej kupić
>>> starą kiszoną?
>>
>> Pewnie da się, ale czy to najlepszy pomysł na letnie przyjęcie?
>
> Nie za bardzo, ale nic lepszego (czyt. co spełniałoby wszystkie
> wymagania) nie przychodzi mi do głowy.
>
> A resztę szczegółów podałam już w odpowiedzi do Jarka. Jestem otwarta na
> wszelkie sugestie (nawet jeśli nie będę chwilowo odpowiadać, bo niebawem
> na kilka dni znikam).
Mnie w takim przypadku sprawdza się zawsze chili con carne lub beuf
Stroganow.
GA
------------------------------------------
A moze zupa meksykanska ?
Robi sie w 15 minut, a doprawic mozna niekoniecznie po meksykansku, tylko
bardziej tradycyjnie, skoro goscmi maja byc osoby starsze.
pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|