Data: 2000-05-21 18:52:35
Temat: Re: Biszkopt
Od: "Danka" <j...@n...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Naprawde robilam wszystko po kolei zgodnie z Twoim - naprawde fajnym i
prostym - przepisem. Mysle, ze to wina mojego piekarnika, ktory czasem jakby
zbytnio suszyl, a nie piekl. Ale jak juz pisalam - i tak byl smaczny!
Danka
"Magdalena Bassett" <m...@w...net> schreef in bericht
news:39282299.F7A4CB2A@west.net...
> Nie wiem, jak ci sie udalo, ze ci nie urosl. Robie ten przepis od ponad 20
> lat (nie mozna nic zmieniac w przepisie i nie dodawac proszku, bo biszkopt
z
> proszkiem robi sie gumiany) i zawsze mi wychodzi. Czy piec byl rozgrzany?
> (tzn. co najmniej 15 minut wczesniej wlaczony na odpowiednia temperature?
Gdy
> mieszkalam w gorach na wysokosci 2000 metrow, dodawalam troche wiecej
maki.
> Magdalena
>
|