Data: 2007-05-23 13:49:57
Temat: Re: Bitki, ale z czego?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Kajetana_Kinga" <k...@g...pl> wrote in message
news:f31ghd$jqm$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Sokalska" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:slrnf58gno.40r.asjula@namex.pl...
> > Dnia 23.05.2007 Panslavista <p...@w...pl> napisał/a:
> >>
> >>> Co sie z tego nadaje? Pomozcie, bo zalamanam;)
> >>
> >> Wybierz najtańsze (jeżeli nie masz innych życzeń)...
> >>
> > No, w zasadzie, chcialabym, zeby tluste i zylaste nie bylo :)
> > I zeby sie nie gotowalo godzinami.
> >
> > Pozdrawiam
> >
> No to jak chude ma być to moim zdaniem polędwica.
> Albo pręga wołowa.
>
> Pozdrawiam
>
> K
Szkoda na bitki - polędwica czy udziec dobre na solidne pieczyste...
|