Data: 2005-03-13 18:06:00
Temat: Re: Blaty do mazurków
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 13 Mar 2005 19:07:52 +0100, Waćpanna lub Waćpan *batory*, w
wiadomości news:<news:d11vhf$fnj$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:
> Z wielką przyjemnością. Takie mazurki sie robi u nas od lat, ale przepis nie
> pochodzi z mojego domu rodzinnego, tylkpo z domu rodzinnego mojego męża.
> Jago mama, a przedtem poo i jej mama takie właśnie mazurki robiła.
Dzięki. Będę piekła we wtorek. Mam nadzieję, że im starczy. A poza polewą
czekoladową na pewno zapiekę jeszcze chwilę z bezową pianką migdałową, bo to
lubią u mnie w domu. I pewnie z orzechów włoskich na śmietance jeszcze coś
zrobię. W sumie to będę kombinować.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|