Data: 2019-01-25 01:34:21
Temat: Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Stokrotka" <o...@i...pl> wrote in message
news:5c3f7e30$0$525$65785112@news.neostrada.pl...
>> Z tego co pamiętam co pisałaś o sobie to byłaś nauczycielką matematyki.
>
> Pomyliłeś mnie z xlką.Nigdy nie uczyłam matematyki,
> poza pomocą indywidualną komuś i niekomercyjną.
> Xlka pisała, że uczyła matematyki i biologi.
Ach tak, Ty zdaje się programistką komputerów byłaś :-))))))
Tak czy inaczej propozycja pozostaje taka sama: trzymaj się od
biologii i chemii z daleka bo nie masz pojęcia o czym piszesz.
>> Gluten to rodzaj BIAŁKA znajdujący się oprócz skrobii w zbożach, np. w
>> pszenicy.
>> Ze skrobią ani z wodą niewiele ma wspólnego. Doucz się bo się ośmieszasz.
>
> Sam się doucz.
> Gluten po słowo niejednoznaczne.
> Prawda, gluten to rodzaj białka, ale podstawowe znaczenie hemiczne to
> wodny roztwur jakiejś mąki.
Poprzyj to jakimkolwiek wiarygodnym źródłem. Dasz rady?
|