Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sfeed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-fo
r-mail
From: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Chińszczyznapro
Date: Mon, 15 Jan 2007 00:00:07 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 49
Message-ID: <eoecsf$nho$8@nemesis.news.tpi.pl>
References: <1...@v...googlegroups.com>
<eoe89u$f2j$2@nemesis.news.tpi.pl>
<1...@v...googlegroups.com>
<eoe9ge$5u$1@atlantis.news.tpi.pl>
<1...@q...googlegroups.com>
<eoeauo$nho$2@nemesis.news.tpi.pl>
<1...@a...googlegroups.com>
<eoebed$nho$5@nemesis.news.tpi.pl>
<1...@l...googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: dlf1.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1168815823 24120 83.24.35.1 (14 Jan 2007 23:03:43 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 14 Jan 2007 23:03:43 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Sylpheed-Claws 2.6.0 (GTK+ 2.10.4; i386-redhat-linux-gnu)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:287959
Ukryj nagłówki
** anatol wrote:
> Jak tak mozna do kobiety, ale coz takie czasy i ludzie.
Kolejny nie skumał. :) Dobrze, to ja z góry przeproszę bo to był taki
obsceniczny żart nieco (nie wiedziałem, że to zakazane). "Pierdolisz"
nie wszędzie ma swoją ciężkość znaczeniową. Dalej sobie pogooglaj w
tym kierunku.
> A prawdziwa kuchnia vhinska ma sie tak do tej co my jemy w Europie jak
> piernik do wietraka.
No ja nie przeczę przecie. Nawet coś pisałem o kantońskiej.
> Po prostu taka nam Chinczycy serwuja aby ja sprzedac,
Ta... Chińczycy... :) Oby.
> bo ich smaki sa naprawde inne. Probowalem, nie wszystko da sie zjesc,
> chyba ze z grzecznosci,
O gustach jak mówiłem się nie dyskutuje, prawda. Ale jest pewne
są pewne granicze. Jak ktoś lubi to może jeść sobie np. zmielone parówy
zapakowane w ciasto naleśnikowe i usmażone to jego sprawa, ale niech nie
nazywa tego pierogami. Na tej samej zasadzie koncentrat pomidorowy
zasmażony z cebulką, do tego parówy i rozrobione mąką to nie jest
kuchnia włoska, tylko chciałoby się napisać "włoszczyzna". :>
> ale ty chyba takiej nie masz.
Ale to po co się w takie niewybredne pseudo ataki ładujesz - od razu
napisz, żem cham w/g Ciebie i będzie jasne. Tego typu zabieg, którego
dokonałeś jest na tyle prostacki (cośtam, ale Ty tego cośtam nie masz,
nie wprost) jest po prostu nudny. :) Mogłeś się lepiej postarać ratując
kobietę przed usenetowymi rzezimieszkami z niesłychanej opresji w
jakiej się biedaczka znalazła. :>
> Tak chyba krytykujesz Ikselke, bo Ci ona nie w smak na tej grupie.
Nie bo [opowiada banialuki] na tematy sobie najwidoczniej obce. Jak
rozumiem wytknąć błąd to jest zakazane obecnie. I ja naprawdę nie mam
nic przeciwko, jeżeli ktoś lubi jeść duszonego ananasa z brokułami
doprawionego przyprawą Knorr to ja się bardzo cieszę, tylko niech przy
okazji nie nazywa tego kuchnią watykańską. ;)
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
|