Data: 2016-08-10 22:34:31
Temat: Re: Chwila oddechu :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 10 Aug 2016 21:58:35 +0200, Trefniś napisał(a):
> W dniu .08.2016 o 21:36 wolim <n...@p...tu> pisze:
>
>> W dniu 2016-08-09 o 19:25, Ikselka pisze:
>>
>>> Kisiłes już kiedyś? - mnie wychodziła zbyt miękka i smakowała zupełnie
>>> jak
>>> takie mocno rozmięknięte kiszone ogórki. Już lepsza w occie, jak ogórki
>>> konserwowe.
>>
>> Eee tam. Cukinia w occie też jest bez smaku. To warzywo nadaje się do
>> "polskiego" lecza, albo zgrilowania, ale z przyprawami. Ewentualnie
>> lekkie przesmażenie i z bułką tartą - jak fasolka szparagowa.
>
> I tak właśnie skończy u mnie ta cukinia.
Cóż, wiele tracisz.
|