Data: 2014-01-25 14:54:59
Temat: Re: Co dobrego na mróz?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 25 Jan 2014 14:52:17 +0100, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2014-01-25 14:15, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Sat, 25 Jan 2014 09:28:59 +0100, Qrczak napisał(a):
>>> Dnia 2014-01-25 00:20, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>> Dnia Fri, 24 Jan 2014 22:27:25 +0100, Qrczak napisał(a):
>>>>> Dnia 2014-01-24 21:55, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>>> Dnia Fri, 24 Jan 2014 21:49:17 +0100, FEniks napisał(a):
>>>>>>> W dniu 2014-01-24 21:39, Qrczak pisze:
>>>>>>>> Dnia 2014-01-24 21:27, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>>>>>>>> W dniu 2014-01-24 20:34, Qrczak pisze:
>>>>>>>>>> Dnia 2014-01-24 20:17, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>>>>>>>>>> W dniu 2014-01-24 19:21, Paulinka pisze:
>>>>>>>>>>>> W dniu 2014-01-24 17:56, Ikselka pisze:
>>>>>>>>>>>>> Słodka jak ulepek (tu obowiązkowo, bo generalnie nie słodzę) i
>>>>>>>>>>>>> gorrrąca
>>>>>>>>>>>>> herbata z połówką kalamondyny, tudzież zupa zarzucajka wprost z
>>>>>>>>>>>>> fajerrrrek,
>>>>>>>>>>>>> taka wcale a wcale nie stygnie, więc poparzonam nieco :-)
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Kapuśniak, żurek, gulaszowa, grochowa, fasolowa.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> My ostatnio gustujemy z zupie z czerwonej soczewicy.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Na sposób włoski, indyjski czy arabski?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Zawsze dodaję kumin. Czy to już sprawia sposób arabski?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Poczekajmy na ekspertyzę...
>>>>>>>
>>>>>>> Już mamy. A więc chyba jednak nie.
>>>>>>
>>>>>> Soczewica była znana u nas już w neolicie, dlatego spytałam, czy po polsku
>>>>>> nie można.
>>>>>
>>>>> Ale przepisu, neolitycznego, już nie podałaś.
>>>>
>>>> W ząbki by Cię kujnął 333-)
>>>
>>> Kury nie mają (wwszak) ząbków.
>>>
>>
>> No to dzióbek zalepił. By. :-)
>
> No to kujnął czy lepił?
> Bo to jednak niepodobne właściwości trochę.
>
A bo to od maści Qry zależy 3333-)
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|