Data: 2011-09-10 15:29:15
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "serwessa" <s...@g...pl> napisał
>>
>>> ...przede mną:
>>> - miód pitny w gąsiorze doprawić
>>> - pomidorowego przecieru z 50 słoików zrobić
>>> - pomidorowej pulpy ze 30 małych (do jajecznicy i leczo)
>>> - papryki marynowanej z miodem z 15 słoików
>>> - ogórków diabelskich słoików ze 30 (30 już mam, ale to mało)
>>> - sałatki wielowarzywnej ze 20
>>> - sosu pomidorowo-jabłecznego a'la ketchup, ostrego - jakieś 15-20
>>> - dyni marynowanej ze 40 (dynię Ambar i tę włoską słodką dynię
>>> wielką
>>> podłużną mam)
>>> - pomidorów zielonych a'la daktyle (nowość!) - no nie wiem, może z
>>> 10
>>> - sałatki z zielonych pomidorów z 15
>>> - ...o czymś na pewno zapomniałam - a, ŚLIWKI w occie!!! - jakieś
>>> 25
>>> słoików
>>> Nie móiąc o grzybach.
>>>
>>> Co by tu jeszcze?
>>
>> Założyć blogaska i nie smiecić na grupie.
>> Widzę, że bardzo chcesz zastąpić nieboszczyka, ale daruj sobie.
>
> A czemu to jest śmiecenie? Właśnie fajnych informacji co by tu za
> zapasy porobić można się dowiedzieć, a i przepisów sprawdzonych
> dostać... Chyba o takie rzeczy w "kuchni" chodzi.
W jej poście nie ma żadnych przepisów tylko pamiętniczek gosposi.
|