Data: 2005-03-09 18:18:28
Temat: Re: Co sie dzieje ze smalcem?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 9 Mar 2005 19:00:51 +0100, "batory"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>Czy te? innym t?uszczem, na którym sma??? Chodzi mi o g??boki t?uszcz. Czy
>on chocia? cz??ciowo wyparowywuje w trakcie sma?enia? No bo chyba nie wsi?ka
>ca?y w to co sie sma?y.
>Konkretnie chodzi mi o to, ?e zrobi?am racuchy. Wysz?o mi ich 36 ca?kiem
>niedu?ych. W naczyniu rozpu?ci?am pó? kilo smalcu, a po sma?eniu by?o go
>tylko 38 deko. Czy?by 12 deko smalcu wsiak?o w racuchy? W smaku wcale nie
>czu?, aby by?y nasiakni?te t?uszczem.
>Pozdrawiam - Agnieszka
>
no jasne, ze wsiakl! wsiaka wiecej, jak tluszcz jest nie o
dokladnej temperaturze, powyzej ktorej juz raczej nie chce
wsiakac ;))
pierz
K.T. - starannie opakowana
|