Data: 2015-04-17 08:45:35
Temat: Re: Co z tym jajem?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-04-17 o 08:33, bbjk pisze:
>
> Jest malutka wytwórnia w Starym Sączu, która robi rewelacyjne wypieki
> i krówki, wyłącznie ze świeżych naturalnych składników:
> http://www.tutubio.pl/ Spójrz na mapę, mają sprzedaż i we Wrocławiu,
> można też kupić wysyłkowo.
Raczej wysyłkowo, bo w spisie nie widzę żadnego sklepu we Wrocławiu. BTW
Stronę www mają fatalną w obsłudze.
> Przetestuj, podziel się opinią o krówkach. Żadne Milanówki, ani Wawele
> nie umywają się, starosądeckie mają domowy śmietankowo-karmelowy smak
> bez żadnych obcych zapaszków i idealną dla mnie konsystencję, z
> wierzchu cienka skorupka, środek ciągnący się.
Dzięki, też takie właśnie lubię, więc sobie je przetestuję na pewno. A
te krówki wawelskie bywają różne - i ciągnące się, i kruche, i takie w
sam raz, ale ogólnie nie mają zbyt wielu dosmaczniaczy jak na mój gust.
Ewa
|