Data: 2010-12-09 20:12:54
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-12-09 18:29, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 09 Dec 2010 17:08:04 +0100, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2010-12-09 16:05, Ikselka pisze:
>>
>>> Piszesz, jakbyś zrozumiała.
>>
>> Zrozumiałam.
>
> Yhy.
Na tyle, na ile mi było potrzebne. Doktoratu nie zamierzam na ten temat
pisać.
>>> Do czego (jako statystyczny klient piekarni) uzyjesz informacji o histonach
>>> i sekwencjonowaniu genomu drożdży? A, wiem, ta informacja posłuży Tobie
>>> oraz innym zjadaczom chleba do odróżnienia tego "zdrowego" od "paskudnego"
>>> po etykiecie :-)
>>
>> A po co mam się tym kierować przy kupnie chleba? Ja się kieruję głównie
>> smakiem i doświadczeniem. :)
>>
>
> Jassne - a ja czytam etykiety :-PPP
A mnie za bardzo nie interesują etykiety, kiedy mi coś smakuje.
Zresztą zazwyczaj mój smak doskonale wskazuje na dobrą jakość produktu. :)
Ewa
|