Data: 2004-05-19 13:35:40
Temat: Re: Czy i czym nasączyć biszkopt??
Od: s...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> "Ania"
>
> > No i jeżeli tak to czym go nasączyć??
>
> Ponczem :-) Ja robię go rozpuszczając w gorącej przegotowanej wodzie cukier,
> dodając aromat (w Twoim przypadku będzie pasował kokosowy lub śmietankowy) i
> kilka łyżeczek alkoholu. Po wystudzeniu mam pyszny poncz do biszkoptu ;-)
>
> > Dziękuję za wszystkie rady!
>
> Proszę :-) (choć moja pewno plebejska-;) )
>
> fata
>
oj nie kokosowy albo smietankowy totalnie nie pasuje do rafaello - kiedys
robiłam i wg mnie nie pasowalo w ogóle mas ajest przeciez kokosowo -
smietankowa ale jak mówie wsyztsko zalezy od smku osoby robiacej ....jednemu
odpowiadc bedzie tak drugiemu inaczej
pozdr.
Czarownica
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|