Data: 2017-01-14 23:49:21
Temat: Re: Czy jecie Nutelle?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 14.01.2017 o 18:49, Pszemol pisze:
> Do wszystkiego się człowiek może przyzwyczaić ;-)
>
> Nawet do gotowanej, chudej piersi kurczaka, bez skóry - bueh!
> Równie dobrze można kawałek zmocznonego kartonu jeść... ;-)
>
> p.s. kuchcę sobie właśnie fasolkę z ryżem według tego przepisu:
> http://www.foodnetwork.com/recipes/robert-irvine/red
-beans-and-rice-recipe.html
Fajnie wygląda. :) Wczoraj robiłam zapiekankę ryżową ze szpinakiem,
warzywami, jajem i kawałkami zmoczonego kartonu. Bardzo dobra wyszła. :)
Natomiast dzisiaj piekłam perliczkę z rozmarynem i cytryną, taka sobie.
Jak dla mnie za suche i włókniste mięso, zdecydowanie wolę pędzone kurczaki.
Ale ciekawe, jak taka perliczka sprawdziłaby się w gotowaniu, może
jeszcze dam jej kiedyś szansę.
Ewa
|