Data: 2008-02-16 21:53:04
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <2011329328$20080216224825@ewcia.kloups>,
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
> Le samedi 16 février 2008 ą 22:10:33, dans
> <w...@n...onet.pl> vous écriviez :
>
>
> >> Masz moze jakies informacje na ten temat ? Domniemane (lub nie)
> >> pokrewienstwo miedzy fasolka po bretonsku a cassouletem bardzo mnie
> >> interesuje, ale nie posiadam zadnej literatury na ten temat.
>
> > Trudno, żebym ci podawał literaturę o czymś czego nie ma.
>
> To na jakiej podstawie piszesz ze nie zwiazku historycznego miedzy
> dwiema potrawami ?
A potrafisz go wykazać? Ja nie widzę takiegO związku, a nawet specjalnie
jego możliwości. Poczynając od tego, że podobieństwo jest niewielkie.
Władysław
|