Data: 2012-04-17 21:38:05
Temat: Re: Debiuty
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 17 Kwi, 03:17, Animka <t...@w...pl> wrote:
> W dniu 2012-04-16 13:35, Ikselka pisze:
>
> > On 15 Kwi, 22:23, Anai<a...@g...pl> wrote:
>
> >> A pączki?
> >> ...bo moja śp babka pączki smażyła na smalcu, a naleśniki na słoninie...
>
> > A faworki? - nie wyobrażam sobie innych niż smażonych na smalcu.
> > Przedtem jednak długo szukam smalcu, któryby nie jechał nerkowym/
> > jelitowym tłuszczem z wieprza. Trudno kupić dobry smalec.
>
> Kupuj luksusowy, bialutki.
>
Staram się, ale wiele razy się nacięłam nawet na tym
"najluksusowszym", dlatego po prostu odchylam rąbek opakowania i
uważnie wącham - łatwo wyczuwam jeśli coś jest nie tak i musze z
przykrością powiedzieć, że rzadko trafiam na bezzapachowy smalec ;-)
|