Data: 2012-04-18 20:04:01
Temat: Re: Debiuty
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-04-18 21:43, niebożę Animka wylazło do ludzi i marudzi:
> W dniu 2012-04-17 23:38, Ikselka pisze:
>> On 17 Kwi, 03:17, Animka<t...@w...pl> wrote:
>>> W dniu 2012-04-16 13:35, Ikselka pisze:
>>>> On 15 Kwi, 22:23, Anai<a...@g...pl> wrote:
>>>
>>>>> A pączki?
>>>>> ...bo moja śp babka pączki smażyła na smalcu, a naleśniki na
>>>>> słoninie...
>>>
>>>> A faworki? - nie wyobrażam sobie innych niż smażonych na smalcu.
>>>> Przedtem jednak długo szukam smalcu, któryby nie jechał nerkowym/
>>>> jelitowym tłuszczem z wieprza. Trudno kupić dobry smalec.
>>>
>>> Kupuj luksusowy, bialutki.
>>>
>>
>> Staram się, ale wiele razy się nacięłam nawet na tym
>> "najluksusowszym", dlatego po prostu odchylam rąbek opakowania i
>> uważnie wącham - łatwo wyczuwam jeśli coś jest nie tak i musze z
>> przykrością powiedzieć, że rzadko trafiam na bezzapachowy smalec ;-)
>
> Ja nie czuję zapachu smalcu (tego w kostkach).
Bo niepoczosnkowany.
qr.a
--
mspanc
|