Data: 2012-04-18 19:43:38
Temat: Re: Debiuty
Od: Animka <t...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-04-17 23:38, Ikselka pisze:
> On 17 Kwi, 03:17, Animka<t...@w...pl> wrote:
>> W dniu 2012-04-16 13:35, Ikselka pisze:
>>
>>> On 15 Kwi, 22:23, Anai<a...@g...pl> wrote:
>>
>>>> A pączki?
>>>> ...bo moja śp babka pączki smażyła na smalcu, a naleśniki na słoninie...
>>
>>> A faworki? - nie wyobrażam sobie innych niż smażonych na smalcu.
>>> Przedtem jednak długo szukam smalcu, któryby nie jechał nerkowym/
>>> jelitowym tłuszczem z wieprza. Trudno kupić dobry smalec.
>>
>> Kupuj luksusowy, bialutki.
>>
>
> Staram się, ale wiele razy się nacięłam nawet na tym
> "najluksusowszym", dlatego po prostu odchylam rąbek opakowania i
> uważnie wącham - łatwo wyczuwam jeśli coś jest nie tak i musze z
> przykrością powiedzieć, że rzadko trafiam na bezzapachowy smalec ;-)
Ja nie czuję zapachu smalcu (tego w kostkach).
--
animka
|