Data: 2006-10-23 09:11:44
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
Od: Maggie <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marsjasz napisał(a):
>>> Wystarczy sklarować białkiem (byle nie dodawać do gorącego rosołu)...
> jakie bleeeeeeeeeeeeeee ???
> przecie nie jesz tego bialka...
> do zimnego rosolu dodajesz bialko podgrzewasz - bialko sie scina
> zabierajac (zwiazujac) wszystkie "mety"...
> pozostaje ci go przecedzic i juz...
> masz czysty klarowny rosol...
> a bialko z "nieczystosciami" pozostaje na sicie...
> Mars
> ps. a do rosolu obowiazkowo 2-3 listki lubczyku...
A no takie, że on napisał wyraźnie że nie do gorącego...
Ja nigdy tego nie próbowałam, ale jak pomyślałam że mam to
nieścięte zjeść to aż mi wszystko w środku jęknęło...
A co do lubczyku, to mam pytanie skąd go wziąć? Kupić suszony?
Maggie
|