Data: 2012-03-08 20:41:26
Temat: Re: Dla amatorow kapusty
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 8 Mar 2012 21:39:52 +0100, Alex D. B. napisał(a):
> Użytkownik "KRZYZAK" <k...@k...pl> napisał w wiadomości
> news:18xw6dd1hno8f$.53aa3ptss59v.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 7 Mar 2012 01:02:49 +0100, Alex D. B. napisał(a):
>>
>>> ja robie i preferuje inaczej.
>>
>> Taki tez robie (w wersji na szybko podsmazam buraki z octem jablkowym).
>> Ale taki mi bardziej pasuje zabielony lub w wersji ukrainskiej.
>> Jakos nie komponuje mi sie z uszkami, a szczegolnie pasztecikami.
>> Pewnie przyzwyczajenie wyniesione z domu (pomidorowa tez zabielam):)
>>
> nigdy nie zabielam. dobra zupa mam dobry smak bez psucia jej smietana.
Można zabielać, można nie zabielać - ale wtedy są to RÓŻNE zupy.
--
XL
|