Data: 2012-03-08 22:15:00
Temat: Re: Dla amatorow kapusty
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 08 Mar 2012 23:03:57 +0100, Paulinka napisał(a):
> KRZYZAK pisze:
>> Dnia Tue, 6 Mar 2012 19:32:45 +0100, Alek napisał(a):
>>
>>> Czysty, wigilijny robi się właśnie na kiszonych burakach.
>>
>> Co to znaczy "robi sie"? Ja wlasnie proponuje uzycie kwasu buraczanego
>> jedynie do smaku, albo i nie.
>> Zostawmy kwas dla bialego barszczu.
>>
>
> Nie potrzeba kwasu, wystarczy sok z buraków z wcześniej zachomikowanych
> w butelkach.
Bardzo dobry:
http://www.opinie.senior.pl/Krakus-Koncentrat-barszc
zu-z-burakow-cwiklowych,884.html
--
XL
|