Data: 2002-08-09 20:04:08
Temat: Re: Dlaczego?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 09 Aug 2002 21:44:06 +0200, waldemar z domu
<w...@t...de> wrote:
>Joasia wrote:
>
>> Od czasu do czasu czytam w Waszych przepisach, zeby do jakiejs potrawy
>> dodac podsmazone mieso mielone. Czy ja cos zle robie, ze zawsze kiedy
>> usiluje podsmazyc mielone, robi mi sie zbita masa, ktorej nie sposob na
>> patelni rozkruszyc. Jak ja potem dodac do tej potrawy? Czy tez tak macie?
>
>
>patelnia ma by? gor?ca, na to mi?so, ale nie za du?o. Ja na palniku gazowym
>nie robi? nigdy wi?cej ni? 500-600g na raz. Wod? i nadmiar t?uszczu zlewam.
>Sol? dopiero po usma?eniu.
>
>Waldek
jeszzce proponuje to meiso rozbabdziwac widelcem alibo inna
lopatka, rozgniatac itp. jak zostawisz samemu sobie to bedzie
jeden wielki kotlet mielony
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|