« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit 0.net!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Domowy jogurt - jakość mleka Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: Sun, 29 Jul 2012 10:47:38 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 16 Message-ID: <a...@m...uni-berlin.de> References: <5...@g...com> <jv1bv1$t1m$1@inews.gazeta.pl> <8...@g...com> <a...@m...uni-berlin.de> <kx8cudl6bxc3.gqofxugo8tjf$.dlg@40tude.net> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: news.uni-berlin.de pshVcZ8eJej99aRcJJK79gB7oVLTwwVxsA11KlQaU8zJkeWqzPcS8SZCaNN6ub9XNUvW/8e0Ag Cancel-Lock: sha1:bCHi2Q/A75cLQnpH609wL3ZuiIY= User-Agent: KNode/4.4.10 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347556 Ukryj nagłówki Ikselka wrote: |
Zobacz także