Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Flądra - i co dalej ?... Re: Flądra - i co dalej ?...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Flądra - i co dalej ?...

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.nask.pl!
news.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.gigane
ws.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!n4g2000vba.googlegroups.com!not-fo
r-mail
From: Gokiburi <t...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Flądra - i co dalej ?...
Date: Sat, 6 Jun 2009 09:50:16 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 20
Message-ID: <8...@n...googlegroups.com>
References: <6...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 119.40.149.162
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1244307016 1652 127.0.0.1 (6 Jun 2009 16:50:16 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Sat, 6 Jun 2009 16:50:16 +0000 (UTC)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: n4g2000vba.googlegroups.com; posting-host=119.40.149.162;
posting-account=5Kh2KwoAAACa_o-RPv2qSHXjLYJCt1A4
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1b4)
Gecko/20090423 Firefox/3.5b4 GTB5,gzip(gfe),gzip(gfe)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:322669
Ukryj nagłówki

On Jun 7, 12:20 am, "MH" <l...@o...pl> wrote:
> Kupiłem dzisiaj w markecie dwie flądry. Takie , wiecie , lodem obłorzone.
> Kurde mam ochotę na te płaszczki , ale z taką chrupiącą skórką.
> Już je przyprawiłem. Pieprz , sól i takie tam ... Leżą w lodówce.
> Myślę tak: ubybłać je w mące i do frytownicy. Co o tym sądzicie ?
> Jakieś inne  pomysły ??

Najlepsze fladry sa na parze. Niestety nie powiem Ci jak bedzie z
takimi z supermarketu bo para moze wyciagnac bardzo duzo intensywnego
zapachu (jak kto lubi) w zaleznosci od tego co ten supermarket z nimi
robil (tzn. ile razy byly rozmrazane i zamrazane).
A jak sie zdecydujesz na zrobienie na parze, to... Wrzucasz na talerz,
obkladasz imbirem i czosnkiem, talerz stawiasz na podwyzszeniu w
garze, na dno szklanka wody, zamykasz gar. Przed podaniem polewasz
mieszanka sosu sojowego i sezamowego. Gwarantuje, ze moze skora nie
jest chrupiaca... ale zwlaszcza dolna skora smakuje doskonale.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.06 MH
06.06 Panslavista
06.06 MH
06.06 jadrys
06.06 MH
06.06 GB
06.06 jadrys
06.06 MH
07.06 Panslavista
07.06 Panslavista
07.06 Panslavista
07.06 Panslavista
07.06 Panslavista
08.06 iwanos
08.06 iwanos
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6