Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.
onet.pl
From: "marpela" <m...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Fondue
Date: 26 Nov 2004 21:22:37 +0100
Organization: Onet.pl SA
Lines: 39
Message-ID: <5...@n...onet.pl>
References: <l...@4...com>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1101500557 29884 213.180.130.18 (26 Nov 2004 20:22:37
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 26 Nov 2004 20:22:37 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 83.27.98.29, 192.168.243.42
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:223021
Ukryj nagłówki
>Dziękuję bardzo za porady, nie omieszkam z nich skorzystać.
Planuję zrobić to najpierw w samotności, dopiero później pochwalę się
znajomym.Jeszcze raz dzięki!
On 26 Nov 2004 20:13:02 +0100, m...@p...onet.pl (Kot)
> wrote:
>
> >marpela wrote:
> >> Pomocy,proszę,błagam.Chciałam ostatnio zabłysnąć przed znajomymi i
przygotować
> >> fondue, niestety to co mi wyszło to była totalna porażka. Zrobiłam
wszystko wg
> >> przepisu, a jednak z ementalera zrobił się gniot, nie byłam w stanie go
> >> rozpuścić. Dlaczego? Pływał sobie w winie mając moje wysilki za nic.Czy
ktoś
> >> mógłby mi pomóc? Mam ambicję zrobić tę potrawę.
> >>
> >
> >Nalezy dodac lyzke (plaska) maki ziemniaczanej robeltanej z odrobina
> >wina - na ogol udaje sie uratowac te kluske serowa ;)
> >
> >Kot, wielki fan fondue
> >
> >--
> >Kot
> >m...@p...onet.pl
>
>
> a ja tre sery, albo kroje w kostke byle jaka byle mala i mieszam
> z maka kartoflana i wtedy wrzucam do saganka
>
> Pierz, tez fan
> K.T. - starannie opakowana
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|