Data: 2004-11-26 20:22:37
Temat: Re: Fondue
Od: "marpela" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Dziękuję bardzo za porady, nie omieszkam z nich skorzystać.
Planuję zrobić to najpierw w samotności, dopiero później pochwalę się
znajomym.Jeszcze raz dzięki!
On 26 Nov 2004 20:13:02 +0100, m...@p...onet.pl (Kot)
> wrote:
>
> >marpela wrote:
> >> Pomocy,proszę,błagam.Chciałam ostatnio zabłysnąć przed znajomymi i
przygotować
> >> fondue, niestety to co mi wyszło to była totalna porażka. Zrobiłam
wszystko wg
> >> przepisu, a jednak z ementalera zrobił się gniot, nie byłam w stanie go
> >> rozpuścić. Dlaczego? Pływał sobie w winie mając moje wysilki za nic.Czy
ktoś
> >> mógłby mi pomóc? Mam ambicję zrobić tę potrawę.
> >>
> >
> >Nalezy dodac lyzke (plaska) maki ziemniaczanej robeltanej z odrobina
> >wina - na ogol udaje sie uratowac te kluske serowa ;)
> >
> >Kot, wielki fan fondue
> >
> >--
> >Kot
> >m...@p...onet.pl
>
>
> a ja tre sery, albo kroje w kostke byle jaka byle mala i mieszam
> z maka kartoflana i wtedy wrzucam do saganka
>
> Pierz, tez fan
> K.T. - starannie opakowana
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|