Data: 2004-11-26 19:38:35
Temat: Re: Fondue
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 26 Nov 2004 20:13:02 +0100, m...@p...onet.pl (Kot)
wrote:
>marpela wrote:
>> Pomocy,proszę,błagam.Chciałam ostatnio zabłysnąć przed znajomymi i przygotować
>> fondue, niestety to co mi wyszło to była totalna porażka. Zrobiłam wszystko wg
>> przepisu, a jednak z ementalera zrobił się gniot, nie byłam w stanie go
>> rozpuścić. Dlaczego? Pływał sobie w winie mając moje wysilki za nic.Czy ktoś
>> mógłby mi pomóc? Mam ambicję zrobić tę potrawę.
>>
>
>Nalezy dodac lyzke (plaska) maki ziemniaczanej robeltanej z odrobina
>wina - na ogol udaje sie uratowac te kluske serowa ;)
>
>Kot, wielki fan fondue
>
>--
>Kot
>m...@p...onet.pl
a ja tre sery, albo kroje w kostke byle jaka byle mala i mieszam
z maka kartoflana i wtedy wrzucam do saganka
Pierz, tez fan
K.T. - starannie opakowana
|